Portal JavnaProdaja.ba - drugi kvartal poslovanja

Portal JavnaProdaja.ba - drugi kvartal poslovanja

Specijalizovani Portal JavnaProdaja.ba počeo je sa radom 06. septembra 2012. godine. Od Ideje do Realizacije prošlo je mnogo više vremena, nego što je bilo potrebno da Portal nađe svoje mjesto u svakodnevnici korisnika on-lajn usluga.


Nakon šest mjeseca poslovanja Portal uživa povjerenje značajnih finansijskih institucija, advokatskih firmi, zainteresovanih kupaca, zbog kojih je, na koncu, Portal i pokrenut.


JavnuProdaju je u prethodnih šest mjeseci posjetilo 16.809 posjetilaca, od kojih se 31,56% redovno vraća Portalu. Naši posjetioci su pregledali 104.349 pojedinačnih oglasa i listajući oglase na stranicama www.javnaprodaja.ba zadržavali su se u prosjeku 3,29min.


Dnevna posjećenost JavneProdaje je, u prosjeku, na nivou 70-ak jedinstvenih posjeta, dok je najmanja posjećenost zabilježena 01.01.2013. godine kada je Portal posjetilo 19 jedinstvenih posjetilaca.


Ovo je faktografija, na kojoj Vam se zahvaljujemo, ali pravi cilj Portala je ispunjen tek kada dođe do realizacije kupoprodaje oglašene imovine. JavnaProdaja Team s ponosom predstavlja značajnije transakcije u kojima smo posredovali.

Naši Partneri su, zahvaljujući isključivo JavnojProdaji, unovčili nekoliko nekretnina, fabričkih mašina i opreme. U pitanju je bila mahom imovina koja godinama nije nalazila put do kupca, to je bila imovina koja je trebala JavnuProdaju. Mi smo ponosni na transakcije koje su naši Partneri realizovali, iz nekoliko razloga:


Dokazali smo da imovina koja godinama čeka „jednog“ kupca, za nekoliko sedmica adekvatne prezentacije može biti prodana kupcu sa najboljom ponudom;


Dokazali smo da transakcije u kojima posreduje JavnaProdaja mogu biti i milionske;


Dokazali smo da se JavnaProdaja prati i u susjednim državama, na što smo naročito ponosni, jer kupci nisu samo bili državljani Bosne i Hercegovine, nego privrednici koji posluju izvan granica naše države.


JavnaProdaja Team nastavlja sa radom zadovoljan, posvećen i dalje ambiciozan. O realizovanim ciljevima ćemo rado i dalje obavještavati naše Partnere i korisnike, prvenstveno na stranicama Portala, a zatim i na portalima Prijateljima JavneProdaje.


Hvala Vam na Podršci.

JavnaProdaja Team

Objavio: JavnaProdaja Team 04.04.2013 16:00
Sve vijesti