Osigurana štednja UniCredit Bank – Štednja i osiguranje u jednom

Osluškujući potrebe svojih klijenata u stvarnom životu punom neizvjesnosti i nepredviđenih situacija UniCredit Bank u suradnji s Merkur BH osiguranjem d.d. Sarajevo ponudila je svojim klijentima konkretno rješenje  - Osiguranu štednju. Odabirom Osigurane štednje klijenti pored redovne kamate na oročena sredstva dobivaju i dodatnu financijsku sigurnost kroz osiguranje života i osiguranje od posljedica nezgode, a da pri tome ne moraju izdvajati dodatna sredstva za plaćanje osiguranja, jer Osigurana štednja UniCredit Bank omogućava plaćanje premije osiguranja iz kamate na oročenu štednju.


Osigurana štednja dolazi u dva modela, Osigurana štednja i Osigurana štednja+, gdje su kroz cijeli period trajanja oročenja klijenti osigurani od posljedica smrti uslijed nezgode i trajne invalidnosti, uključujući i dnevnu naknadu za bolničko liječenje, uz dodatne pokrivene rizike (teško bolesna stanja, lom kostiju itd.) ovisno o odabranom modelu Osigurane štednje.


U slučaju nastupa osiguranog slučaja korisnik ostvaruje naknadu iz osiguranja u visini oročene štednje te mogućnost raspolaganja cjelokupnim oročenim štednim ulogom uz priznavanje ugovorene kamatne stope obračunate do dana nastupa osiguranog slučaja. 


Osigurana štednja namijenjena je punoljetnim, poslovno sposobnim domaćim i stranim fizičkim osobama do 64 godine starosti uz maksimalnu dob u pokriću do 65 godina starosti, koji se uz sigurnost oročene štednje dodatno žele zaštititi od iznenadnih i nepredvidivih događaja. Osigurana štednja se ugovara kao rentna štednja u valuti BAM uz ugovorenu policu osiguranja i s mjesečnom isplatom kamate. Minimalni iznos štednje, odnosno osiguranog iznosa je 500,00 BAM.


Jedan od dva modela Osigurane štednje (Osigurana štednja i Osigurana štednja+) moguće je brzo i jednostavno ugovoriti u bilo kojoj poslovnici UniCredit Bank.


Uz Osiguranu štednju klijenti UniCredit Bank imaju siguran oslonac u nepredviđenim  životnim situacijama.

Objavio: JavnaProdaja Team 02.09.2013 14:13
Sve vijesti