Novac.ba novi partner portala JavnaProdaja.ba

Novac.ba je novi finansijski portal u Bosni i Hercegovini. Kreiran je u cilju direktnog posredništva za poslovanje klijenata sa krajnjim korisnicima. Na portalu Novac.ba klijenti mogu lako predstaviti svoje usluge, a krajnji korisnici mogu dobiti sve potrebne informacije, kao i stručnu pomoć i odgovore na najčešća pitanja koja imaju u svakodnevnom susretu sa finansijskim obavezama.

Prednost za korisnike ogleda se u brzom pregledu i biranju željenih proizvoda i usluga preko servisa Neka usluga traži vas.  Sve to mogu da obavljaju u vrijeme kada oni to žele i sa mjesta koje njima odgovara.  Takođe želimo upoznati naše korisnike sa njihovim pravima, opcijama i mogućnostima kada je u pitanju Finansijsko poslovanje.

Našim budućim klijentima nudimo mogućnost sklapanja ugovora o saradnji kojim im omogućavamo da na jednostavan način dođu do novih korisnika usluga. Samim tim smanjuju gužve u svojim poslovnicama, rasterećuju svoje zaposlene, a dobijaju nove klijente. A pored toga nudimo im i mogućnost oglašavanja, jer mi svakodnevno obavještavamo korisnike o svim aktuelnim dešavanjima.

Razmišljate o štednji, a niste sigurni koji način štednje odgovara vašem budžetu, uz praktične savjete Kako uštediti pronađite rješenje za Vas.  Mi smo grupa mladih, ambicioznih ljudi koja je svjesna koliko je važno donositi ispravne finansijske odluke u vremenu u kom živimo. Pogrešno donešena odluka o kreditu može drastično uticati na Vaše finansije, ne dopustite da se to desi,saznajte sve o Krediti u BiH!

Moto našeg portala je: Neka informacija nađe Vas. Upravo zbog toga što je u doba u kom živimo prava informacija zlata vrijedna, a slobodno vrijeme pravi dragulj. Naš tim svakodnevno objavljuje Korisne članke, kako stručne analize i poređenja dostupnih usluga, tako i savjete za poboljšanje kvalitete života i bolje korišćenje finansijskih resursa.  

 Otvoreni smo i za svaki vid sugestija, savjeta i komentara, kako bismo i našim korisnicima i našim klijentima pomogli da ostvare što lakšu i bolju saradnju na obostrano zadovoljstvo.Sve naše dnevne, sedmične i mjesečne aktivnosti mogu se pratiti na našim profilima:

a. Facebook https://www.facebook.com/Portal.Novac.ba

b.Twitter https://twitter.com/NovacBa

kao I na Linkedin, Pinterest, i Google+ profilima.

Objavio: JavnaProdaja Team 19.04.2014 16:02
Sve vijesti